fbpx

proclaimer

Proclaimer.

KomopvoorjeZorg is verantwoordelijk voor de informatie op deze website.

Mijn uitgangspunten:

  • Met deze proclaimer wil ik laten zien, dat het belang van de klant voor mij voorop staat.
  • doe mijn uiterste best om informatie te bieden die relevant en actueel is.
  • werk niet in opdracht van anderen, wordt door niemand betaald en heb geen dubbele agenda.
  • hoef alleen verantwoording af te leggen aan mezelf.
  • wil graag transparant zijn naar de mensen die gebruik maken van mijn diensten.
  • Zorgvuldigheid is mijn doel, maar fouten zijn soms onvermijdelijk. Ik heb helaas niet alle wijsheid in pacht.

Omdat ik best kritisch ben op ons zorgsysteem zullen er mensen zijn die het niet eens zijn met mijn benadering.

Compassie

Ik geloof dat patiënten en mensen die zorg nodig hebben met compassie behandeld moeten worden. Dit vermogen hebben wij helaas niet allemaal.
Het systeemdenken in de gezondheidszorg heeft er voor gezorgd dat echte empathie en respect onder druk zijn komen te staan.

Gebruikers van zorg en hun familie hebben vriendelijkheid, gastvrijheid, hulpvaardigheid en volle aandacht nodig. Het geloof dat het zorgsysteem dit allemaal zal brengen is volgens mij naïef.

Dat is de reden dat ik zorggebruikers assertiever wil leren denken over hun zorg, behandeling en gezondheid. Meer eigen regie nemen begint met bewustwording. Bijvoorbeeld door de juiste vragen te stellen aan je arts.

Kom in beweging

Ik geef geen medisch advies, behandel niet en stel geen diagnoses. Informatie die je via mij persoonlijk of via de website hebt verkregen, kun je het beste met je arts of andere zorgverleners delen. Ik ben dus geen medische praktijk.

De zaken die je hier leert hebben het meeste effect als je aan gezamenlijke besluitvorming gaat doen samen met de artsen en hulpverleners waar je op dat moment door behandeld wordt.

Jij kunt een bijdrage leveren aan je herstel door een goede arts/hulpverlener-patiëntrelatie na te streven.
De informatie op deze website is alleen bedoeld als aanvulling en niet als vervanging van het contact tussen arts/hulpverlener en patiënt.
Vertrouwelijkheid en persoonlijke informatie zullen met de grootst mogelijke zorg worden gerespecteerd en niet worden gedeeld met derden.

Zo veel als mogelijk zal ik de bron van (wetenschappelijke) informatie vermelden. Ik streef naar het gebruik van betrouwbare bronnen en objectiviteit. Toch zal mijn ongezouten mening ook af en toe voorbij komen.
Mijn kennis en ervaring als verpleegkundig professional zal ik met hart en ziel voor jou inzetten. Voor externe informatie die wel op mijn website staat, kan ik niet in staan.

Al mijn (vragen)formulieren zijn gratis te gebruiken.

Betaalde producten

Als je mij een opdracht geeft tot een advies- of coachgesprek, je bestelt een online training of deelneemt aan één van mijn programma’s verloopt je betaling via ideal, contante betaling of een directe overboeking.
Je kunt alleen van te voren betalen, daarna gaat de opdracht in. Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, met een opzegtermijn van één maand. Na betaling heb je 14 dagen de tijd om de overeenkomst te annuleren zonder opgaaf van reden, alleen als het gesprek of het abonnement binnen die 14 dagen start. Bij een abonnement van meerdere maanden, krijg je naar rato van dat abonnement je geld terug.

Bij overige digitale producten heb je geen bedenktijd, je stemt hiermee in op het moment van betaling door het aanvinken van een hokje. Dit alles conform de Nederlandse wetgeving betreffende digitale producten.
Alle prijzen worden vermeld inclusief btw.
Mocht je bedenkingen of vragen hierover hebben neem dan alsjeblieft contact met mij op. Dan proberen we er samen uit te komen.

 

Merk je dat er iets niet klopt?

Laat het mij dan alsjeblieft meteen weten. Ook als er iets niet duidelijk is aan deze proclaimer. Dan kan ik het zo nodig corrigeren. Links en informatie van derden kunnen onjuistheden bevatten.

Werkt er iets niet goed?

Dan is er misschien een technische storing. Waarschuw mij even alsjeblieft. Bij voorbaat mijn excuses voor het ongemak.

Bel of mail mij alsjeblieft als je ziet dat er verkeerde informatie of een storing op deze website staat. Dan zoeken we samen een oplossing.

 

De foto’sproclaimer

Voor de afbeeldingen gebruik ik voornamelijk rechtenvrije foto’s. Deze zijn o.a. afkomstig van Unsplash, Death to the Stockphoto’s, , Graphicburger.com, The internet archive, Gratisography, Hubspot, zelf gemaakte foto’s en cartoons van de Nederlands patiëntenfederatie. 

Ook gebruik ik rechtenvrije icons die ik van internet heb gehaald via verschillende bronnen.

Als je informatie van mijn website wilt gebruiken neem dan alsjeblieft even contact met mij op, ik heb er veel tijd en moeite aan besteed. In feite heb je wel mijn toestemming nodig.