fbpx

Pijn onderrug

Pijn onderrug

Het is heel vervelend als je pijn in je onderrug hebt. Met deze vragen- en checklijst pijn onderrug krijg je een duidelijk beeld bij welke activiteiten je rugklachten optreden. Misschien denk je het wel te weten, maar als je de lijst doorloopt krijg je beter overzicht.

Mocht je dan tot de conclusie komen om naar de dokter te gaan. Dan kan je deze lijst meenemen. De dokter kan dan vrij snel vaststellen wat het probleem is en bijvoorbeeld een hernia beeld uitsluiten.

Als de pijn onderrug langer dan zes weken duurt, of als de pijn ondraaglijk is ga je het beste even langs de huisarts. Dit doe je ook als de pijn uitstraalt naar een been of voet (tintelend, doof, branderig of pijnlijk) of bij krachtsverlies in je voeten of benen.

Wil je met een andere klacht een bezoek brengen aan de dokter? Gebruik dan onderstaande vragenlijst. Zo vergeet je niets te vragen, je stelt de beste vragen en er wordt beter naar je geluisterd.

[button_4 border=”rounded” size=”large” color=”darkgrey” align=”center” href=”https://www.komopvoorjezorg.nl/bezoek-aan-de-dokter/”]ik ga goede vragen stellen [/button_4]

 

 

Voor meer informatie over pijn in de onderrug ga dan naar het gezondheidsplein.

 

pijn onderrug

Start nu met de vragen pijn onderrug:

Heb je vandaag moeite om de volgende activiteiten uit te voeren?

Stap 1 van 4

  • Dit vragenformulier meet de moeite die je dagelijks hebt met het uitvoeren van activiteiten vanwege je rugklachten.