fbpx

persoonlijk ondersteuningsplan

Persoonlijk ondersteuningsplan

In deze beveiligde (NEN 7510) omgeving kan je deelnemen als je met mij samenwerkt.

  • Persoonlijke berichten aan mij sturen en je hebt een chatmogelijkheid.
  • Inzage in je persoonlijk ondersteuningsplan.
  • Gebruik maken van het forum om met gelijkgestemden contact te hebben (niet verplicht).
  • Pdf bestanden, die voor jou relevant zijn.
  • Toegang tot de verslaglegging en de adviezen.

Het is van belang om eerst een zelfmanagementprofiel te maken. Daarna kunnen we een inventarisatie maken van je wensen en je behoeften. Ik vind het belangrijk om alles eenvoudig en overzichtelijk te houden. We stellen jouw prioriteiten vast en op basis daarvan kunnen we aan de slag.

Als ervaren verpleegkundige kan ik aangeven wat in jouw situatie op een bepaald moment het belangrijkste is. Dit blijven we continue met elkaar afstemmen.

Persoonlijk ondersteuningsplanVul daarna dan het contactformulier in dan kan je een persoonlijk ondersteuningsplan (P.O.P) met mij maken.

 

Er komt binnenkort een online module met (video) materiaal beschikbaar over palliatieve zorg.   Met videolessen en ander materiaal krijg je meer grip op zorg, ziekte, behandeling en levenseinde.

Ook kun je anderen in je directe omgeving (tegen gereduceerd tarief) mee laten kijken en denken, als je dat wilt. Dit kan een win-win situatie voor jou betekenen. De zorg krijgen die op jouw behoeften is afgestemd is dan mogelijk. Fouten voorkomen en weten welke informatie juist voor jou van belang is. En samen besluiten nemen met je arts of zorgverlener.

 

[button_2 color=”red” align=”center” href=”https://www.komopvoorjezorg.nl/videolessen/”]Ik wil met jou samenwerken[/button_2]

 

 

 

Na het invullen van het zelfmanagementprofiel of als je aangeeft met mij een persoonlijk ondersteuningsplan te maken, krijg je bericht van mij, dat je kunt inloggen op je eigen digitale poli.