fbpx

Opkomen voor jezelf.

Het is soms complex

Opkomen voor jezelf doet iedereen wel eens. Maar als het om gezondheid, ziekte of een behandeling gaat is dat lang niet altijd het geval. Doe je dat niet zelf, dan is de kans dat er over je besloten wordt groter

Mijn wens is dat mensen als ze ziek zijn of worden en een bezoek brengen aan een arts of ziekenhuis, beter de valkuilen in de gezondheidszorg leren herkennen. Dan wordt het makkelijker om betere strategische (ja, ik weet het, wel een beetje vreemd dat je zelfs dan een strategie moet hebben) keuzes te maken. De kans dat je dan zorg krijgt die beter bij je past wordt dan groter.

De zorg is soms zo complex dat we moeite hebben om juiste keuzes te maken, maar als je jouw waardes in het leven kent, weet wat belangrijk voor je is, ook als je ziek bent, dan verminder je het aantal keuzes en wordt het wat makkelijker.

Kijk voor een start eens op de home pagina.

Vragen stellen als je wilt opkomen voor jezelf.

Maak er een gewoonte van om de juiste vragen te stellen bij jouw bezoek aan de dokter. Dan zal je merken dat dat helderheid oplevert, zodat je niet naar buiten loopt met nog allemaal vragen in je hoofd. Of……….dat je dingen bent vergeten te vragen. Kijk eens hoeveel tijd dat wel niet oplevert. Je voorkomt misschien een extra bezoek of een zinloze zoektocht op internet. Zoeken is prima, maar dat moet wel passen bij jouw doelen. En…..waar vind je informatie die echt betrouwbaar is? Of start met een gratis kennismakingsgesprek met mij, om je voorkeuren en prioriteiten in kaart te brengen. Ontdek wat ik voor je kan betekenen.

opkomen voor jezelf
opkomen voor jezelf
opkomen voor jezelf
opkomen voor jezelf
opkomen voor jezelf
opkomen voor jezelf