fbpx

Met deze online training check je niet alleen jezelf, maar je doet daadwerkelijk kennis op over vier gebieden die met palliatieve zorg te maken hebben.

Voor wie?

Vrijwilligers, verzorgenden en verpleegkundigen vinden het soms lastig om op de juiste manier palliatieve en terminale zorg te verlenen.Terwijl betekenis geven, lijden verminderen en comfort verhogen hoog op hun prioriteitslijstje staat.

Deze online training is gemaakt door een verpleegkundige met meer dan 20 jaar ervaring in de palliatieve/ terminale zorg. Geen hoogdravende theorie die je na 2 weken al weer bent vergeten.

De training bestaat uit vier delen:

  • Het lichamelijke aspect en de verzorging
  • Psychisch/ Sociaal
  • Symptomen
  • Stervensfase

Resultaat

Hoe ga je er voor zorgen dat de cliënt meer harmonie en regie zal ervaren? Minder lijden en meer comfort afgestemd op de behoeften van de cliënt zorgen voor meer rust en een waardig levenseinde. Dat is dan zorg waar jij aan hebt bijgedragen.

Samen beslissen betekent samenwerken
5/5

Waarom online leren

Tijds- en geldbesparing

Leren waar en wanneer je wilt, zónder reistijd: minder aanslag op je vrije tijd.

Direct of later beginnen

Niet wachten op een startdatum, maar direct aan de slag!

Onderzoek wijst uit:

E-learnings zijn de snelste en meeste effectieve manier om je vakkennis op peil te houden.

Herhalen

Herhalen is altijd mogelijk! Zo wordt je slagingskans groot.

Geen inschrijfgeld

Bovendien goedkoper dan offline.

Sparren

Overleg met medecursisten in een besloten facebookgroep is mogelijk.

Praktijk of theorie?

Mijn doel is om theoretische kennis te gebruiken die je ook direct kunt inzetten in de praktijk. Ik heb te veel trainingen gezien waarbij het theoretisch gehalte hoog was, maar waar 80% binnen twee weken al weer was vergeten. Dat is het verschil tussen kiezen voor een opleider die niet in de praktijk werkt of een verpleegkundige zoals ikzelf met 20 jaar ervaring in de palliatieve/ terminale zorg.

Meer harmonie en regie rondom het levenseinde!

59%
van de sterfgevallen in 2015 was alleenstaand.
33%
Sterft thuis.
34%
van de mensen met kanker wordt overbehandeld.
Bij 39%
van de mensen die overleden met of aan kanker werd de laatste 1-12 maanden voor overlijden palliatieve zorg gedeclareerd.

Met deze online training check je niet alleen jezelf, maar je doet daadwerkelijk kennis op over vier gebieden die met palliatieve zorg te maken hebben.

Renate Spekman

“Was zeer leerzaam
Veel aan gehad 👍🏻.”

Revieuw Renate Spekman

VIG-er

100 % niet goed geld terug garantie

Mocht je niet tevreden zijn om welke reden dan ook, dan kun je je geld terug krijgen. Deze garantie is geldig zolang als je bezig bent met de cursus. Ik vraag echter wel van je dat je hem afrondt.