fbpx

Blaadje die vallenBedankt voor je interesse in de gratis 8-delige videoserie over het levenseinde.

Ja, het is gelukt, je bent aangemeld voor de gratis 8-delige videoserie over het levenseinde.

Houdt nu je email in de gaten, want je krijgt om de 3 dagen een video toegezonden. Mocht je de email niet vinden, check dan voor de zekerheid je spamfolder.

Wacht even, ik heb nog een heel goede deal voor je! Ook al heb je een opleiding gedaan op het gebied van palliatieve of terminale zorg. Het blijkt dat veel kennis snel weer wordt vergeten, vooral als je het niet direct kan toepassen.

Uit een klein onderzoekje van mijzelf en ook uit andere bronnen blijken veel zorgverleners soms moeite te hebben met communiceren en vinden ze het lastig om te verbinden met patiënten die in de laatste levensfase verkeren. Soms is er ook sprake van schroom om over belangrijke zaken het gesprek aan te gaan. Daarom heb ik over dit onderwerp een online training gemaakt.

Omdat ik nog maar een paar online trainingen gemaakt heb, zoek ik voor mijn Cursus Ondersteuning in de Palliatieve Fase nog een testgroepje. Er kunnen maximaal 19 mensen aan mee doen. De prijs is €99,95, maar is nu tijdelijk te krijgen met 50% korting. Nog geen 50 euro dus.

Om hier gebruik van te maken, plaats je na het plaatsen van het product in het winkelmandje de volgende code in het vakje kortingscode: *!coupononderst50%pallf@#

(even kopieren en plakken)