fbpx

Blaadje die vallenBedankt voor je interesse in de gratis 8-delige videoserie over het levenseinde.

Ja, het is gelukt, je bent aangemeld voor de gratis 8-delige videoserie over het levenseinde.

Houdt nu je email in de gaten, want je krijgt om de 3 dagen een video toegezonden. Mocht je de email niet vinden, check dan voor de zekerheid je spamfolder.

Wacht even, ik heb nog een heel goede deal voor je! Ook al heb je een opleiding gedaan op het gebied van palliatieve of terminale zorg. Het blijkt dat veel kennis snel weer wordt vergeten, vooral als je het niet direct kan toepassen. 

Uit een klein onderzoekje van mijzelf en ook uit andere bronnen blijken veel zorgverleners soms moeite te hebben met communiceren en vinden ze het lastig om te verbinden met patiënten die in de laatste levensfase verkeren. Soms is er ook sprake van schroom om over belangrijke zaken het gesprek aan te gaan. Ik heb over dit onderwerp en over diverse andere onderwerpen op het gebied van palliatieve zorg een methode ontwikkeld die heet de LCHR methode. 

Ik wil je deze online cursus tijdelijk aanbieden met een waanzinnige korting van maar liefst 80% korting. De cursus is dus afgeprijsd van bijna 100 euro naar nog geen 20 euro. 

Neem even een kijkje op de pagina, waar alle bijzonderheden worden benoemd. 

P.s. Het aanbod is wel slechts een paar uur geldig. Het zou echt jammer zijn als je dit aanbod laat schieten.