fbpx

Blaadje die vallen

Bedankt voor je download over palliatieve zorg.

Ja, het is gelukt, je download wordt je per mail nu toegestuurd.

Mocht er iets mis zijn gegaan, geen zorgen. Ik stuur je per email nog een keer de download toe. Mocht je de email niet vinden, check dan voor de zekerheid je spamfolder.

Succes met het bekijken en veel leerplezier toegewenst.

Wacht even! Ik heb hier nog een heel leuk aanbod voor je.

50% korting op een training over palliatieve zorg.


communiceren met patientOok al heb je een opleiding gedaan op het gebied van palliatieve of terminale zorg. Het blijkt dat veel kennis snel weer wordt vergeten, vooral als je het niet direct kan toepassen.

Uit een klein onderzoekje van mijzelf en ook uit andere bronnen blijken veel zorgverleners soms moeite te hebben met communiceren en vinden ze het lastig om te verbinden met patiënten die in de laatste levensfase verkeren. Soms is er ook sprake van schroom om over belangrijke zaken het gesprek aan te gaan. Daarom heb ik over dit onderwerp een online training gemaakt.

Omdat ik nog maar een paar online trainingen gemaakt heb, zoek ik voor mijn Cursus Ondersteuning in de Palliatieve Fase nog een testgroepje. Er kunnen maximaal 19 mensen aan mee doen. De prijs is €99,95, maar is nu tijdelijk te krijgen met 50% korting. Nog geen 50 euro dus.

Om hier gebruik van te maken, plaats je na het plaatsen van het product in het winkelmandje de volgende code in het vakje kortingscode: *!coupononderst50%pallf@#

(even kopieren en plakken)