fbpx

Bedankt voor je inschrijving op de Checklist!

Blaadje die vallen

Ja, je kunt nu direct de Gratis Checklist Symptomen Stervensfase hier downloaden.

Mocht er iets mis gaan, geen zorgen. Ik stuur je per email nog een keer de download toe. Mocht je de email niet vinden, check dan voor de zekerheid je spamfolder.

Print de Checklist direct uit en neem hem in gebruik. Er is geen gebruiksaanwijzing nodig. Het wijst zich allemaal vanzelf. Mijn missie is om meer harmonie en regie te brengen rondom het levenseinde en dat gaat lukken als je deze checklist gaat gebruiken.


communiceren met patient

Wacht even, ik heb nog een heel goede deal voor je! Ook al heb je een opleiding gedaan op het gebied van palliatieve of terminale zorg. Het blijkt dat veel kennis snel weer wordt vergeten, vooral als je het niet direct kan toepassen.

Uit een klein onderzoekje van mijzelf en ook uit andere bronnen blijken veel zorgverleners soms moeite te hebben met communiceren en vinden ze het lastig om te verbinden met patiënten die in de laatste levensfase verkeren. Soms is er ook sprake van schroom om over belangrijke zaken het gesprek aan te gaan. Ik heb over dit onderwerp en over diverse andere onderwerpen op het gebied van palliatieve zorg een methode ontwikkeld die heet de LCHR methode.

Ik wil je deze online cursus tijdelijk aanbieden met een waanzinnige korting van maar liefst 80% korting. De cursus is dus afgeprijsd van bijna 100 euro naar nog geen 20 euro.

Neem even een kijkje op de pagina, waar alle bijzonderheden worden benoemd.

P.s. Het aanbod is wel slechts een paar uur geldig. Het zou echt jammer zijn als je dit aanbod laat schieten.