fbpx

Bedankt voor je inschrijving op de Checklist!

Blaadje die vallen

Ja, je kunt nu direct de Gratis Checklist Symptomen Stervensfase hier downloaden.

Mocht er iets mis gaan, geen zorgen. Ik stuur je per email nog een keer de download toe. Mocht je de email niet vinden, check dan voor de zekerheid je spamfolder.

Print de Checklist direct uit en neem hem in gebruik. Er is geen gebruiksaanwijzing nodig. Het wijst zich allemaal vanzelf. Mijn missie is om meer harmonie en regie te brengen rondom het levenseinde en dat gaat lukken als je deze checklist gaat gebruiken.

Wacht even! Ik heb hier nog een heel leuk aanbod voor je.communiceren met patient

Ook al heb je een opleiding gedaan op het gebied van palliatieve of terminale zorg. Het blijkt dat veel kennis snel weer wordt vergeten, vooral als je het niet direct kan toepassen.

Uit een klein onderzoekje van mijzelf en ook uit andere bronnen blijken veel zorgverleners soms moeite te hebben met communiceren en vinden ze het lastig om te verbinden met patiënten die in de laatste levensfase verkeren. Soms is er ook sprake van schroom om over belangrijke zaken het gesprek aan te gaan. Daarom heb ik over dit onderwerp een online training gemaakt.

Omdat ik nog maar een paar online trainingen gemaakt heb, zoek ik voor mijn Cursus Ondersteuning in de Palliatieve Fase nog een testgroepje. Er kunnen maximaal 19 mensen aan mee doen. De prijs is €99,95, maar is nu tijdelijk te krijgen met 50% korting. Nog geen 50 euro dus.